• +357 24 322265
  • +357 99 451361
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • 24x7

Υπηρεσίες

AVANTI Air Park - Υπηρεσίες

Σας εξασφαλίζουμε ασφάλεια και ευκολία στις καλύτερες τιμές!

Στο AVANTI Air Park σας προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για στάθμευση του αυτοκινήτου σας στις αδειούχες και εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας δίπλα από το αεροδρόμιο Λάρνακας ενόσω εσείς ταξιδεύετε για αναψυχή ή για επαγγελματικό σκοπό.

Επιλέξτε μεταξύ των υπηρεσιών Park & Fly ή Valet Parking ή συνδυασμό των 2 υπηρεσιών σε καλυμμένο/στεγασμένο ή ακάλυπτο χώρο.

Park & Fly

Park & Fly

σας υποδεχόμαστε κατά την άφιξη σας στο AVANTI Air Park και μετά από πολύ σύντομες διατυπώσεις, οι έμπειροι οδηγοί μας μεταφέρουν εσάς και τις αποσκευές σας σε 4 λεπτά μπροστά από την είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας, κατά την επιστροφή σας από το ταξίδι σας περιμένουμε στον ίδιο χώρο του αεροδρομίου και σας μεταφέρουμε στο AVANTI Air Park για να παραλάβετε το αυτοκίνητο σας

Valet Parking

Valet Parking

επιλέγοντας την υπηρεσία Valet Parking το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε μπροστά από την είσοδο της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας όπου σας περιμένουμε και παραλαμβάνοντας το αυτοκίνητο σας, το μεταφέρουμε στον ασφαλή χώρο στάθμευσης AVANTI Air Park, κατά την επιστροφή σας από το ταξίδι σας περιμένουμε στο ίδιο σημείο του αεροδρομίου για να σας παραδώσουμε το αυτοκίνητο σας

Για τηλεφωνικές κρατήσεις στο 70009893 (εντός Κύπρου) ή +357 24 322265

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.